Så er vi i gang med en ny sæson i TST Badminton. Allerede nu kan vi give en særlig velkomst til en del nye medlemmer. Tak fordi I har valgt TST, vi vil gøre vores til at indfri jeres forventninger. Sæsonåbningen byder på et par nye tiltag. Som tidligere annonceret starter vi op med miniton for 5-8 årige med deres forældre og seniorholdet har vi delt i to, da der er mange spillere. Endvidere er det i denne sæson, at 1 holdet på senior skal etablere sig i serie 1 og de skal snart i gang med holdkampe. Fra bestyrelsen skal der lyde en opfordring til at komme og bakke op til holdkampene - både når senior, motion og ungdom er på banen. Med disse ord er sæsonen for alvor skudt i gang.

 

Henrik Tvermoes

Formand, TST Badminton


 

Nyt fra Ungdom:

Der er nu åbnet for tilmelding til MENY CUP d. 6. oktober 2018

Se invitationen her

 

TST Badminton kåret til årets ungdomsklub

 

I forbindelse med aktivitetsmødet i DGI Badminton 4/4 i Søften blev TST Badminton kåret til årets ungdomsklub. Vi er oprigtig stolte over den anerkendelse der ligger i denne kåring. Ungdomsudvalget og mange andre  har gennem sæsonen arbejdet målrettet på at skabe de bedst mulige rammer for ungdomsspillerne. Udfordringerne har været mange, men ved en fælles indsats er vi kommet videre. Resultaterne er til at få øje på. Vi har nu over 100 aktive ungdomsspillere i klubben. Grundet pladsmangel på de eksisterende hold, startede vi i februar måned et nyt begynderhold op, hvor der pt er 11 spillere og flere er på vej.  På hold 1 & 2 er der udover den normale træning stort fokus på supplerende fysisk og teknisk træning, som gør at spillerne virkelig flytter sig.

Det er nogle af årsagerne til, at anerkendelsen fra DGI er så fortjent. Fra bestyrelsen vil vi gerne sig tak til og hylde alle, der gør en indsats i ungdomsafdelingen. Det er i den grad teamwork, som har skabe disse resultater. Samtidig et særligt stort tillykke og en særlig tak til Jesper og Karina for alt det I gør.

 

 

                                                                                                  

 

Klubmestrene 2017/2018

 

 

 Nyt fra Seniorer:

 

 

Så fik vi endelig foreviget vores seniorhold og vores nye trøjer for sæsonen 2017/2018. Tak til vores fantastiske sponsorer: Henrik Thomsens Auto ved Autopartner, KFC Tilst og Fjerbolden. Tøjet er af mærket Victor og er leveret af Ketchersport.

 

 

 

 

Badmintons sponsorer: