Badminton

SÅ ER SOMMEREN OVER OS

Og det betyder at badmintonsæsonen 16/17 for ungdomsspillere er ved at være slut. Seniorspillere og motionister tager juni måned og hyggelig sommertræning med. Helt slut er det altså ikke, men traditionen tro, er det tid til et tilbageblik. For at starte et sted, vil jeg gerne sig tak til alle jer, der mødte op til generalforsamlingen i marts måned. Det var en kæmpe opmuntring for os i bestyrelsen, at kunne fylde det store mødelokale op med omkring 30 mennesker. Fremmødet afspejler det engagement, som i dagligdagen udfolder sig på alle niveauer. Ungdomsafdelingen er i stadig vækst og forældre, trænere og spillere er i fællesskab med til at gøre, at det er sjovt at komme til træning og fedt at bruge weekender på holdkampe og stævner. Seniorholdet med Thor i spidsen er i den grad ved at etablere sig. Nye spillere har meldt deres ankomst i klubben fra næste sæson og et nyt initiativ i form af en tredje ugentlig træning, siger lidt om at der ikke er skruet ned for ambitionerne. Også på motionistholdene oplever vi fremgang i antal af medlemmer og den særlige tst-holdånd gør, at alle bliver taget godt imod.
Alt dette er noget som du, som er en del af TST Badminton, er med til at få til at ske. Og sammen kan og skal vi fortælle historien. Derfor vil vi fremadrettet have mere fokus på PR, bl.a. en ny hjemmeside. Dette sker bl.a. med henblik på at kunne tiltrække flere sponsorer. Alle god ideer er velkomne.

Afslutningsvis en kæmpe tak til alle – ingen nævnt og ingen glemt – for en helt fantastisk sæson, vi glæder os allerede til at tage hul på en ny en af slagsen og se hvad den bringer.

 

Henrik Tvermoes

Formand, TST Badminton

 

 

 

Badmintons sponsorer: