Badminton

Så er den nye sæson i skudt i gang

I denne uge  har travlheden indfundet sig i Aktivcenteret. Det kan i perioder være svært at få en parkeringsplads og gangene genlyder af kampråb. Med andre ord en ny sæson er i gang også for os der bruger ketscher og fjerbold. Som tidligere nævnt har vi store forventninger og ambitioner til den kommende sæson i TST Badminton. Her og nu handler det bl.a. om, at vi har lavet en aftale med Ketscher Sport om mulighed for at købe nye spilledragter. Det kommer til at fungere på den måde, at tøjet bestilles online. Der har i flere omgange været mulighed for at prøve tøjet. Priserne er afhængige af vores sponsorsituation, som ikke er helt afklaret da vi pt har gang i nogle forhandlinger. Der skal her lyde en opfordring til alle med interesse for TST Badminton til at komme med input og ideer til arbejdet med at skaffe sponsorer.

Ved sæsonstart har vi budt velkommen til Jens Stadsgaard, som træner for vore bedste ungdomsspillere. Jens har tidligere været træner i mange forskellige sammenhænge og vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at få et samarbejde op at stå. På seniorsiden er der blevet arbejdet hårdt i kulissen af Thor på at stable et slagkraftigt serie 1 hold på benene. Det betyder at der i denne sæson bliver mulighed for at komme og heppe på vores serie 1 hold og få god underholdning. Vi håber at se rigtig mange til disse holdkampe, så vi kan skabe en stemning, der kan hjælpe spillerne på vej.

Men når man flyver højt, sker det også, at man falder dybt. Vi fik onsdag i denne uge besked om, at Tilsthallen vil være lukket op til to måneder. Årsagen er en vandskade som betyder, at gulvet skal skiftes. Der arbejdes lige nu på at finde alternative løsninger og vi melder ud til de berørte hold så hurtigt som overhovedet muligt. Spørgsmål eller hvis man har brug for yderligere information kan rettes til undertegnede på mail eller telefon.

 

Henrik Tvermoes

Formand, TST Badminton

 

 

 

Badmintons sponsorer: