Lørdag den 9. september blev der spillet klubmesterskaber for seniorer. 10 spillere var tilmeldt. De blev af turneringsledelsen (Lars Lorentzen og Bent Andersen) sat sammen, så der blev 5 nogenlunde lige stærke doublepar. 

Der blev spillet alle mod alle på tid. Nr. 1 og 2 mødtes til sidst i finalen, hvor der blev spillet et helt sæt. Undervejs blev der spillet mange jævnbyrdige kampe. Anette Trojahn Kristiansen og Bent Andersen vandt alle 4 indledende kampe, mens der måtte fintælling til for at finde finalemodstanderne. Det blev Gitte Vasegaard og Martin Hørup Basse.

Sidste år vandt Gitte og Bent, så der skulle findes 1 ny klubmester, mens 1 kunne genvinde mesterskabet. Finalen endte med en sejr på 6-3 til Anette og Bent. Flot bedrift af Anette, der først er begyndt på tennis i denne sæson. Hun har trænet flittigt hele sæsonen, og det bar altså frugt i dag:-). 

Alt i alt en vellykket dag på tennisbanerne, hvor der blev sluttet af med præmieoverrækkelse og fælles pizza-spisning. Tillykke til de nye klubmestre: Anette Trojahn Kristiansen og Bent Andersen.