tst senioridræt

 Så gik startskuddet til senioridræts "inde-sæson" 2019-2020

Vi sluttede ”indesæson” 2018-19 ultimo april måned og mange af vores medlemmer har fortsat med senioridræts ”udendørs” aktiviteter, som krolf og vandreture, men også petanque.

Der har været fart på i de seneste 4 måneder med flot tilslutning til alle aktiviteter.

Masser af gode oplevelser og rigtig godt socialt samvær, hvor venskaber opstår.

tst-senioridræt har også gjort sig bemærket med deltagelse i flere krolf-stævner med flotte placeringer og vandreholdet ”de gamle travere” har nu et fasttømret vandrekoncept med planlagte ture både for dem, som vil anstrenge sig lidt mere, gå lidt længere, men også for dem som måske lige netop på dagen gerne vil gå knap så hurtigt og kortere.

Nye medlemmer er kommet til på både krolf og vandreholdet og flere af medlemmer her deltager ligeledes på et af ”indeholdene” ….idræt, badminton og bordtennis, hvor vi startede sæson 2019-2020 op i starten af september.

Vi har kapacitet til flere medlemmer her – så mød op og få en gratis prøvetime ….. måske er det også noget for dig……..vi har det sjovt i et aktivt fællesskab.

I løbet af sæsonen får du som medlem adgang til at deltage i flere sociale arrangementer, som foredrag, en årlig udflugt og meget mere.

Se nærmere om holdene og kontaktpersoner på i "menuen" foroven til venstre...klik på de 3 grønne streger.

Vi byder alle velkommen til en ny ”indesæson” med tst-senioridræt.

 

Med venlig hilsen

Bjørn Rasmussen

Formand/tst-senioridræt

 

_______________________________________________________________________

 

Vi er glade efterlønnere og pensionister,

der mødes for, at dyrke motionVi har det sjovt i et aktivt fællesskab, hvor vi udover motionsaktiviterne også mødes til forskellige sociale arrangementer og udflugter og ikke mindst hyggesnak m.m. i tst caféen efter træning.
I inde-sæsonen holder vi til i tst aktiv-centret, hvor vi dyrker gymnastik, badminton, bordtennis, skumtennis, tæppecurling, hockey og bedste-volley.
Alle kan deltage øvede såvel som ikke øvede.
I sommersæsonen spiller vi krolf, petanque og går vandreture.

Vi siger:


”Det skal være sjovt,

  men ingen er forpligtet ud over sine evner…..”

 

SE DE ENKELTE SENIORAFD. I MENUEN TIL VENSTRE.

og videoklip fra tirsdags-/torsdagsholdet her:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=520439521671951&id=100011177222466

https://www.google.dk/search?q=youtu.be/9ICBdRyqK20&dcr=0&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwi6oYr_4-TZAhXnd5oKHRk1AewQ_AUICigB&biw=1680&bih=919&dpr=1